Gratis frakt på ordrar över 500 kr + 3 gratis testprodukter med alla ordrar

Kontakta Vitamin Yes

Kontakta Vitamin Yes

Skriv Till Oss:

Kontakta Vitamin Yes

Ring Oss:

Tel.: +46 40 93 12 70
Måndag – Fredag 9:00 – 18:00

Kontakta Vitamin Yes

Chatta Med Oss:

Måndag – Fredag 9:00 – 18:00

Läs vår FAQ nedan – om du inte hittar svaret du letar efter är vi här för att hjälpa. Tänk på att vi är ett litet team och vår telefonåtkomst är begränsad. Du får det snabbaste svaret genom att skicka ett e-postmeddelande.

Returer och Byten

Vi älskar produkten som vi erbjuder men om något helt enkelt inte är rätt för dig har vi en retur policy som gör det enkelt för våra kunder. Köp gjorda online kan årerlämnas inom 30 dagar, genom samma betalningsmetod. Vi accepterar inte returer på använda varor eller Last Call varor.

Vad gäller för returer?

Vänligen ta med ditt kvitto, eller om du skapat ett konto kan vi kolla när köpet genomfördes. För varor som är oanvända och oöppnade får du pengarna tillbaka. För varor som är delvist använda får du pengar att använda inom butiken.

Hur börjar jag en retur för ett onlineköp/beställning?

Skicka ett e-postmeddelande till info@vitamin-yes.se. för att inleda en retur som köpts online. Fraktkostnader som uppkommer för att returnera artiklar är kundens ansvar. Alla returer måste skickas till vårt lager i Malmö.

Får jag tillbaka pengar för frakten?

Vi kommer att ge dig en full återbetalning för din produkt, oanvänd eller delvist använd, men vi kan inte återbetala fraktkostnader.

När kommer pengarna tillbaka?

När du returnerar en artikel tillbaka till vårt lager, vänligen vänta upp till 15 dagar för på vårt lager för att få och behandla din återbetalning. Du kommer att få ett e-postmeddelande med information om att din återbetalning har behandlats.

Kan jag använda flera rabbatkoder?

Tyvärr tillåter vårt system bara en rabatt per beställning, enligt vad som anges i våra villkor. Om du har en annan rabattkod som du vill använda, känn dig fri att använda den på ett framtida köp.

Erbjuder ni rabbater eller andra erbjudanden?

Vi kan erbjuda rabatter och andra kampanjer då och då, så se till att registrera dig för e-postmeddelanden för att få aviseringar! Våra kampanjer är endast begränsad och kan inte tillämpas på tidigare order. Alla markerade varor är slutförsäljning och kan inte returneras.

Min order är på över 500 kr men efter att ha använt rabbaten måste jag betala för frakt. Varför?

Om din beställning hamnar under 500 kronor efter att du har angett rabattkoden gäller inte längre fri frakt Din beställning måste vara över 500 kronor efter att rabatter har lagts in och tillämpats. Vi kan inte tillämpa en annan rabattkod för att möjliggöra gratis frakt, enligt våra villkor.

Vad händer om jag får fel produkt eller om vissa produkter saknas?

Vänligen kontakta email.com med ditt beställningsnummer och vårt kundtjänsteam kommer att åtgärda detta för dig och se till att du får rätt artiklar.

Vad händer om en vara anländer trasig eller skadad?

Skicka ett e-post till info@vitamin-yes.se och inkludera ett foto av föremålet och en beskrivning av skadan. Tänk på våran miljö och respektera att vi endast skickar ut ersättningar om en produkt är så skadad att den är oanvändbar.

Kan jag avbryta eller byta leveransadress?

En beställning kan inte annulleras efter att den har placerats och du har bekräftat. Vi kan inte göra några undantag. Dessutom kan vi inte redigera eller ändra order på något sätt efter att de har placerats, inklusive leveransadress. Om du har gjort ett misstag i din beställning, vänligen maila info@vitamin-yes.se när du får det så kommer vi att fixa en retur eller en annan lösning.

Vad händer om något jag beställt är på restorder?

Om vi inte kan fullfölja din beställning, kommer vi att skicka e-post till dig så att du kan veta att vissa artiklar är på restorder. Ditt kreditkort kommer att återbetalas för den eller de efterbeställda varorna.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Våra fysiska butiker är kontantfria! Online och i butiken accepterar vi betalkort, Visa, MasterCard, Discover och Paypal. Vi accepterar inte internationella kreditkort.

15% rabatt på säsongens skönhetsvaror!

Skriv in din email för att få en rabattkod, plus att du är den första att få reda på nya varor och erbjudanden!

You have Successfully Subscribed!