Gratis frakt på ordrar över 500 kr + 3 gratis testprodukter med alla ordrar

Returnerar och Utbyten

Med vår perfekta matchgaranti kommer du aldrig att sluta med en produkt du inte gillar. Så om du har andra tankar, här är vad du ska göra:

Om du provade det … Inte ett fan av en produkt du köpte? Du behöver inte returnera den. Låt oss i stället veta vad du inte gillade och vi återbetalar priset i butikskredit. Då hjälper vi dig att hitta något annat – och vi vilar inte förrän det är en perfekt match. Erbjudandet står när som helst.

Har du aldrig öppnat den? Returnera oöppnade, oanvända produkter inom 30 dagar för full återbetalning i din ursprungliga betalningsmetod. Skicka e-post till info@vitamin-yes.se för att begära en gratis returetikett och skicka varan tillbaka till oss, eller returnera i butiken.

HAR JAG FRÅGOR?

Vi har svar! Skicka e-post eller SMS när som helst för att starta en retur, få förtydligande av policyn eller få hjälp med att hitta en produkt som fungerar för dig!!

E-post: info@vitamin-yes.se
Ring: +46 40 93 12 70

Frakt

Vänligen planera 1-2 dagars behandlingstid från den tid du beställer till den tid den skickas ut. Vi erbjuder två alternativ för frakt – Standard och Express – som beskrivs nedan.

STANDARD FRAKT

Beställningar med vald frakt skickas via Postnord. Du kommer att få spårning via e-post så snart din beställning skickas, och den förväntade transittiden är 3-5 dagar beroende på var du befinner dig.

UTTRYCKA

Beställningar med vald vald skickas med Express Delivery https://www.expressdelivery.se/. Du kommer att få spårning via e-post så snart din beställning skickas, och din beställning kommer att komma dagen efter det att den skickas ut. Observera att vi alltid försöker prioritera expressleveranser för att gå ut samma dag när det är möjligt, men detta är inte garanterat.

15% rabatt på säsongens skönhetsvaror!

Skriv in din email för att få en rabattkod, plus att du är den första att få reda på nya varor och erbjudanden!

You have Successfully Subscribed!